De bouw van Restaurapp is gestart!

Stel uw Eigen Restaurant App samen

Welkom bij de eerste update post van Restaurapp. Wij brengen u een modulair app platform wat het betaalbaar maakt voor bezorg restaurants om hun eigen app te hanteren. Dat is althans waar we nu naar toe aan het werken zijn!

Het idee is dat u met uw restaurant bij ons aan kunt sluiten en zelf modulair een app samenstelt. Dat wil zeggen dat u aangeeft welke modules er in de app moeten komen en wij vervolgens uw persoonlijke app in elkaar zetten. Zo zijn wij bijvoorbeeld al een module aan het ontwikkelen waarmee uw klanten in de app zouden kunnen betalen met bijvoorbeeld iDeal, in plaats van bij de bezorger of in het restaurant.

Een nieuwe Eigen App én Minder Kosten!

De kosten van de app zullen vaak verschillen, omdat u zelf kan kiezen wat u in uw app stopt. De basis app kan op veel manieren worden uitgebreid, dus houdt u niet in! Eén ding kunnen we u wel alvast garanderen: U betaalt bij ons een vast maandbedrag. Dus géén extra percentages over de omzet, zodra de maandkosten eruit zijn gaat u verdienen!

Wij zorgen uiteraard voor het onderhoud van uw app, maar daar laten wij het niet bij. We blijven Restaurapp namelijk door ontwikkelen. Zo kunnen we u de beste up to date beveiliging bieden. Ook zullen wij nieuwe functies en modules blijven toevoegen, zodat u uw klant een steeds betere en modernere bestel-ervaring kunt bieden.

De Bouw is Gestart!

Vandaag hebben we de fundatie van de app gelegd. De bouw is gestart en ondanks we nog een lange weg te gaan hebben, kunnen we u nu al wel een verwachte release datum geven. We hopen Restaurapp rond mei/juni 2017 te lanceren! Het ligt nog een eindje weg, maar de tijd vliegt en we werken vol enthousiasme naar dit punt toe.

Onder dit artikel treft u enkele eerste scherm ontwerpen van de iOS app aan. Houdt u vooral de Nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates en ontwikkelingen. Bedankt voor het lezen en tot in de volgende update!

Restaurapp biedt een eigen app als thuisbezorgd alternatief
Eigen bezorg app tegen een vast maandbedrag