Corona update: een bezorg app of website binnen een dag online!

Online aanwezigheid is in deze crisistijden essentieel voor de horecaondernemer. Niet heel Nederland kan leunen op Thuisbezorgd, omdat zij inmiddels ook hun maximumcapaciteit beginnen te bereiken. Wij willen je graag op de hoogte houden over de initiatieven die wij tonen.

Er is veel vraag naar gemakkelijke alternatieven die op korte termijn een oplossing bieden. Wij werken deze dagen extra hard om de website binnen één werkdag te realiseren, zodat jij direct online bestellingen kan verwerken.

Daarnaast versimpelen wij de wijze hoe je bij ons een website of app opstart. Wanneer jij je inschrijft voor een van onze diensten, is het nu direct mogelijk een account aan te maken en persoonlijke begeleiding te verkrijgen zonder bijkomende kosten.

Sinds kort is onze bezorgdienst tijdelijk gratis te gebruiken om de horecaondernemers in nood te helpen. Wij gaan samen met jou in overleg om de beste opties voor een bezorgwebsite te bespreken en pakken jouw technische vraagstukken op.

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen, kun je steunpakket-horecaondernemers bezoeken of contact met ons opnemen.

Coronovirus