De nieuwe ontwikkelingen van Restaurapp voor jouw afhaal app!

Wij van Restaurapp houden van vernieuwen en verbeteren. Ook willen wij graag dat elk restaurant een unieke afhaal app heeft dat in hun eigen huisstijl is. We hebben nieuwe ontwikkelingen voor het themapakket en opties voor het bestellen/afhalen. Ben je benieuwd wat wij hebben toegevoegd aan de app? In deze blog leggen we het jou vol trots uit!

Banner Nieuwe ontwikkelingen: bestellingen inplannen & meer opties menubalken

Meer opties menubalken voor je afhaal app

We vinden het belangrijk dat elke restauranthouder de afhaal app volledig in zijn/haar eigen huisstijl kan maken. Zo kan je de kleuren in je eigen app compleet veranderen naar de kleuren van jouw logo, site, interieur van het restaurant etc. De kleuren van de menubalk kun je ook volledig zelf instellen, maar je kunt ook de stijl van de menubalk veranderen! We hebben vier verschillende soorten menubalken: ‘Druppel’, ‘Rustig, ‘Speels’ en ‘Schuifbalk’. Op de onderstaande afbeeldingen kun je zien hoe de menubalken er in de app uitzien. Iedere optie heeft een eigen look en effect als je op de balk klikt. Je kunt de menubalk ook altijd gemakkelijk aanpassen onder het kopje ‘Instellingen’ > ‘App Thema’. Als je de wijziging maakt en opslaat, dan past deze zich live in de app aan. Om de verandering te zien in je eigen app moet je de app even opnieuw opstarten.

Bekijk ook de blog: Hoe maak je jouw app uniek?

Menubalk Druppel
Menubalk Rustig
Menubalk Speels
Menubalk Schuifbalk

Bestelling inplannen via afhaal app

We hebben iets toegevoegd aan de app dat enorm handig is voor jou als restauranthouder en voor de consument: bestellingen inplannen! Als iemand bijvoorbeeld over een week jarig is en daarvoor veel eten bij jou besteld voor de verjaardag, dan kan diegene dit van te voren inplannen. Deze wens hebben we van veel catering bedrijven ontvangen en we vonden dat we zeker met deze wens iets moesten doen. Deze nieuwe toevoeging is namelijk heel handig voor de consument, maar ook voor jou in de keuken! Je weet dan van te voren dat er een (grote) bestelling aankomt, waardoor je er rekening mee kan houden met de drukte, het personeel en de benodigdheden. Bovendien heeft de consument al betaald voor de bestelling, dus de bestelling staat vast bij jou . De consument kan daardoor niet op het laatste moment naar de concurrent of zelf naar de supermarkt!

Heb jij ook wensen voor de afhaal app? Laat het ons weten en neem contact met ons op!