Hoe beheer ik kortingscodes van mijn afhaal app?

Nederlanders zijn dol op korting, dus een leuke actie zal het absoluut goed doen! Het zal daarom omzetverhogend werken als je acties hebt in je afhaal app. In je menu van Restaurapp kun je heel gemakkelijk kortingscodes toevoegen en beheren. In deze blog laten we je alle opties zien en geven we jou een snelle uitleg hoe je kortingscodes aanmaakt voor je restaurant app.

Kortingscode aanmaken voor bezorg & afhaal app

Screenshort van kortingcode invoegen veld in beheermenu Restaurapp

Zodra je in het menu op het icoontje ‘Kortingscodes’ hebt geklikt, dan krijg je dit te zien. Hier kun je eerder aangemaakte kortingscodes zoeken, zie je een lijst met alle kortingscodes die je hebt aangemaakt en kun je op het groene icoontje klikken om een nieuwe kortingscode toe te voegen.

Opties voor kortingscodes instellen

Screenshort van kortingcode instellen opties in beheermenu Restaurapp

Als je op het icoontje ‘Kortingscode toevoegen’ hebt geklikt, dan krijg je dit scherm te zien. Hier kun je de opties van de nieuwe kortingscode aanpassen.

  • Het systeem genereert automatisch een titel voor je kortingscode, maar deze kan je aanpassen.
  • Je kunt een startdatum en een einddatum instellen in de vakjes ‘Korting geldig vanaf’ en ‘Korting geldig tot’
  • Je kunt aangeven of je een percentage van de bestelling af wilt, dus bijv. ‘25% korting op je bestelling’. Je kunt ook instellen of je een vast bedrag af wilt halen van de bestelling, dus bijv. ‘8 euro korting op je bestelling!’.
  • Je kunt natuurlijk het percentage/het bedrag van de korting aanpassen.
  • Je kunt ook aangeven of de kortingscode meerdere malen door mensen zijn te gebruiken. Dit kun je ook uitzetten als je wilt dat mensen maar op één bestelling de kortingscode kunnen gebruiken.