Hoe maak je jouw restaurant app uniek? Tips om uit te blinken!

Hoe maak je jouw app uniek?

Tegenwoordig zijn er enorm veel apps in de Appstore te vinden, namelijk wel 5 miljoen! Veel bedrijven hebben apps om het gebruik van hun diensten voor consumenten makkelijker te maken. Een app werkt zeer omzetverhogend en daardoor zijn er veel bedrijven die het maken van apps aanbieden. Hoe zorg je ervoor dat jouw restaurant app in de zee van miljoenen apps uitblinkt? In deze blog leggen we je uit wat een SaaS product is en hoe je jouw restaurant app uniek kan maken!

Screenshot van eigen bezorg app in dark- en light mode

Onderscheid jouw restaurant app van de rest

Veel bedrijven die restaurant apps aanbieden voor een lage prijs doen dit in de vorm van een Saas product. SaaS betekent ‘Software as a Service’ en dit houdt in dat een product is ontwikkeld dat bruikbaar is voor veel verschillende klanten. Hierbij kun je al snel een kopieer plak effect krijgen waarbij elk product op elkaar gaat lijken. Je hebt dan een app voor een lage prijs, maar deze lijkt op alle andere apps die andere klanten ook van het bedrijf afnemen.

Dit wilden wij bij Restaurapp voorkomen, want wij willen benadrukken wat een restaurant uniek maakt. We hebben hiervoor opties ontwikkeld, waardoor je de app helemaal naar jouw eigen huisstijl kan maken.

Als je een app speciaal voor jou laat ontwikkelen kost het al snel erg veel geld, namelijk €10.000 tot €20.000. Een voordeel hiervan is dat je app compleet naar jouw wensen gebouwd wordt, maar een nadeel is natuurlijk de prijs. Wij hebben echter een SaaS product waarbij je niet de hoge prijs hebt, maar wel veel mogelijkheden hebt waardoor je een unieke app krijgt die zal uitblinken!

Screenshot van openingstijden en gerecht in restaurant app

De mogelijkheden voor jouw unieke app

We vinden het belangrijk dat elke restauranthouder de restaurant app volledig in zijn/haar eigen huisstijl kan maken. Zo kun je de kleurstelling volledig veranderen en compleet naar de kleuren van jouw site, restaurant interieur, logo etc. kan maken. Kleuren kunnen al veel verschil maken in een app en wij kunnen hier ook in adviseren. We hebben ook de optie dat de app in dark mode kan, omdat dit een populaire trend is onder gebruikers van software in 2020.

We hebben ook verschillende stijlen in de menubalk. Waaronder een rechte, basis menubalk of een moderne, speelse menubalk. Uiteraard kun je kleuren van de menubalk ook in oneindige kleurencombinaties instellen.

Binnenkort zijn er ook verschillende lettertypes en verschillende layouts voor de categorieën beschikbaar. Onze programmeurs zijn altijd druk bezig om de opties van de app uit te breiden en te updaten. Bij een SaaS product pak je alle nieuwe updates mee, dus je app zal altijd up to date zijn zonder extra kosten! Zodra jij aanpassingen maakt in de layout van je app wordt dit ook direct aangepast in de app. De gebruikers van de app hoeven de app dus niet te updaten, waardoor jij snel en gemakkelijk aanpassingen kan maken in de app.

Ik ben geïnteresseerd!

Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden voor jouw restaurant te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter.