Bespaar tot wel duizenden euro’s met Restaurapp!

Kies zelf je modules

Bij Restaurapp geloven we in flexibiliteit, daarom hebben we onze app dan ook modulair gebouwd. Daarom hebben we de kosten dus ook zo flexibel mogelijk gemaakt. Zie de app als een pizza, een pizza waar je naar believen extra beleg op kan doen. In onze pakketen komt het extra beleg in de vorm van verschillende modules. Denk bijvoorbeeld aan een module waarmee we je extra betaalmogelijkheden kunnen bieden, een naadloos aansluitend kassasysteem of assistentie bij het marketen van je app via Facebook.

 • Bestellingen laten bezorgen én afhalen
 • Een visueel ingericht menu met categorieën, producten en extra opties
 • Persoonlijke push berichten
 • Tot wel 4 foto’s per individueel product!
 • Snelle toegang tot lievelingsproducten, via het ‘favorieten’ menu
 • Zowel reviews lezen als achterlaten, ook in de app
 • Klanten kunnen hun persoonlijke bestelhistorie bekijken
 • Openingstijden en contactgegevens zijn in de app terugvinden
 • Navigatie naar je restaurant zit ingebouwd in de app
 • Een crossplatform app, voor zowel iPhone, iPad als Android apparaten!


* Restaurapp is maandelijks op te zeggen, dan betaal je een tarief van €2,50 per dag. Per maand komt dit op totale kosten van €76,04 (Gebaseerd op €2,50 x 365 / 12 maanden).


Indien je een geheel jaar vooruit betaalt ontvang je de app voor maar €1,95 per dag! Er zal dan per jaar eenmalig een bedrag van €711,75 in rekening worden gebracht. Dit bespaart je maar liefst €200,00 op jaar basis!

Deze module biedt de klant nieuwe betaalopties aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld direct in de app hun bestelling afrekenen via iDeal, PayPal of één van de andere betaalmogelijkheden die Mollie aanbiedt.

Bent je ook nog op zoek naar een restaurant website? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je: een website die perfect aansluit op je gloednieuwe restaurant app! Wij leveren je een nieuwe website aan, waar je klanten bijvoorbeeld kunnen reserveren of uitgebreidere informatie kunnen bekijken over de services die je aanbiedt. We importeren de producten direct vanuit de app, dus dat scheelt je weer wat werk!

Naast de restaurant- app en website zijn we bezig om een volwaardig kassasysteem te ontwikkelen. Dit kassasysteem zal op al je huidige computers kunnen draaien en wordt uiteraard gericht gebouwd om je klanten zo gemakkelijk mogelijk te bedienen als ze in je restaurant langs komen.

Wij willen, net als jij, natuurlijk heel graag dat je bestel app een succes wordt, we willen je daar dan ook graag bij helpen door middel van Facebook Marketing. Facebook is op dit moment één van de belangrijkste platformen om (potentiële) klanten op te bereiken, daar willen wij samen met jou op in gaan spelen. Wij onderhouden, analyseren en beheren de reclamecampagnes voor je, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over Facebook marketing en de volledige focus op je restaurant kan leggen!

 • Hoofdmenu van Restaurapp met het categorieën overzicht
 • Een productpagina van een pizza met extra opties in Restaurapp
 • Het oude contact menu van Restaurapp, met locatie, openingstijden, adres en contactgegevens op iPhone

Een eigen app en minder kosten, tel je winst maar uit

Wij proberen ons met Restaurapp los te weken van hoe dingen nu gedaan worden, het is tijd voor vernieuwing. Zo ook in het maken van kosten en daar ga jij ongetwijfeld blij van worden. Simpel gezegd luidt ons kosten plaatje als volgt: Meer klanten voor jou, betekent meer winst en daar liften wij niet op mee. Waar de oudere garde als Thuisbezorgd een deel van je omzet opeist, vragen wij je een vast maandbedrag! Zodra je onze kosten eruit hebt, is elke klant die je binnen sleept je eigen winst.

Scenario Thuisbezorgd zónder eigen app

Omzet via Thuisbezorgd App 13% Af te dragen aan Thuisbezorgd
€5.000 €650
€10.000 €1.300
€25.000 €3.250
€50.000 €6.500
€100.000 €13.000

Weten hoeveel je kunt besparen?

Gebruik hieronder onze rekentool om te kijken hoeveel je kunt besparen met een eigen app. Je vult hierbij de omzet in die je via Thuisbezorgd draait en het percentage klanten die je denkt te kunnen overtuigen om via je eigen app te bestellen. Onze ervaring is dat dit zeker zo’n 30 procent moet kunnen zijn. Dit kan door middel van een incentive, bijvoorbeeld een flyer met een kortingscode voor de eerstvolgende bestelling via je eigen app. Hoe succesvol je app is, ligt natuurlijk ook aan je eigen inspanningen. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind en kun je wel duizenden euro’s besparen!

%

Wij slaan deze gegevens niet op. Ze worden veilig bij u in de browser berekend en komen nooit in onze handen!Hoe we de berekening maken is vrij eenvoudig:

 • Hoeveel commissie zou u normaal gesproken betalen bij Thuisbezorgd?
 • Wat zijn te totale kosten in de nieuwe situatie, oftewel commissie Thuisbezorgd opgeteld met de maandkosten van Restaurapp?

Trek deze twee van elkaar af en u heeft een mooie vergelijking waaruit blijkt dat het enorm voordelig kan zijn om uw eigen app in de lucht te hebben!

Geïnteresseerd?

Hebben we je interesse weten te wekken? Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij graag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw restaurant te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!