Bespaar tot wel duizenden euro’s met Restaurapp!

Kies zelf uw modules

Bij Restaurapp geloven wij in flexibiliteit, daarom hebben we onze app modulair gebouwd en daarmee de kosten zo flexibel mogelijk gemaakt. Zie de app als een pizza, waar u naar behoeften extra beleg op kan doen. Het extra beleg komt in de vorm van verschillende modules. Denk bijvoorbeeld aan een module waarmee we u extra betaalmogelijkheden kunnen bieden, een naadloos aansluitend kassasysteem en intensieve begeleiding bij het marketen van uw app via Facebook.

 • Bestellingen laten bezorgen én afhalen
 • Een visueel ingericht menu met categorieën, producten en extra opties
 • Persoonlijke push berichten
 • Tot wel 4 foto’s per individueel product!
 • Snelle toegang tot lievelingsproducten, via het ‘favorieten’ menu
 • Zowel reviews lezen als achterlaten, ook in de app
 • Klanten kunnen hun persoonlijke bestelhistorie bekijken
 • Openingstijden en contactgegevens zijn in de app terugvinden
 • Navigatie naar uw restaurant zit ingebouwd in de app
 • Een crossplatform app, voor zowel iPhone, iPad als Android apparaten!


* Restaurapp is maandelijks op te zeggen, dan betaalt u een tarief van €2,50 per dag. Per maand komt dit op totale kosten van €76,04 (Gebaseerd op €2,50 x 365 / 12 maanden).


Indien u een geheel jaar vooruitbetaalt ontvangt u de app voor maar €1,95 per dag! Er zal dan per jaar eenmalig een bedrag van €711,75 in rekening worden gebracht. Dit bespaart u maar liefst €200,00 op jaar basis!

Deze module biedt de klant nieuwe betaalopties aan, zo kunnen ze direct in de app hun bestelling afrekenen via iDeal, PayPal of één van de andere betaalmogelijkheden die Mollie aanbiedt.

Bent u ook nog op zoek naar een restaurant website? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Een website die perfect aansluit op uw restaurant app! Wij leveren u een nieuwe website aan, waar uw klanten bijvoorbeeld kunnen reserveren of uitgebreidere informatie kunnen bekijken over uw services. We importeren de producten direct vanuit de app, dus dat scheelt u weer wat werk!

Naast de restaurant- app en website zijn we bezig om een volwaardig kassasysteem te ontwikkelen. Dit kassasysteem zal op al uw huidige computers kunnen draaien en wordt uiteraard gericht gebouwd om uw klanten zo gemakkelijk mogelijk te bedienen als ze in uw restaurant langs komen.

Wij willen net als u natuurlijk heel graag dat uw bestel app een succes wordt, we willen u daar dan ook graag bij helpen door middel van Facebook Marketing. Facebook is op dit moment één van de belangrijkste platformen om (potentiële) klanten te bereiken, daar willen wij samen met u op in gaan spelen. Wij onderhouden, analyseren en beheren uw reclamecampagnes voor u, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken over Facebook marketing en de volledige focus op uw restaurant kan leggen!

 • Hoofdmenu van Restaurapp met het categorieën overzicht
 • Een productpagina van een pizza met extra opties in Restaurapp
 • Het oude contact menu van Restaurapp, met locatie, openingstijden, adres en contactgegevens op iPhone

Een eigen app en minder kosten, tel uw winst maar uit

Wij proberen ons met Restaurapp los te weken van hoe dingen nu gedaan worden, het is tijd voor vernieuwing. Zo ook in het maken van kosten en daar gaat u ongetwijfeld blij van worden. Simpel gezegd luidt ons kosten plaatje als volgt: Meer klanten voor u, betekend meer winst en daar liften wij niet op mee. Waar de oudere garde als Thuisbezorgd een deel van uw omzet opeist, vragen wij u een vast maandbedrag! Zodra u onze kosten eruit heeft, is elke klant die u binnen sleept uw eigen winst.

Hieronder hebben we voor de duidelijkheid even twee tabellen uitgewerkt met het verschil in kosten. In de eerste tabel is weergegeven hoeveel u betaalt als uw omzet uit Thuisbezorgd komt. Zoals u ziet rijzen de kosten de pan uit naarmate u meer omzet binnenhaalt.

Scenario Thuisbezorgd zónder eigen app

Omzet via Thuisbezorgd App 12% Af te dragen aan Thuisbezorgd
€5.000 €600
€10.000 €1.200
€25.000 €3.000
€50.000 €6.000
€100.000 €12.000

In de tweede tabel hebben we weergegeven wat er met uw kosten gebeurt als u met Restaurapp werkt en uw Thuisbezorgd klanten converteert naar uw eigen klanten, die in uw app bestellen. Hier gaan we ervan uit dat u 25% van de klanten mee kan nemen en dat is zeker haalbaar!

U kan zien dat de omzet wordt gespreid: Er komt minder omzet binnen via Thuisbezorgd en dat wordt volledig opgevangen door uw eigen restaurant app. Doordat u minder omzet draait bij Thuisbezorgd hoeft u ook een minder groot deel van uw omzet af te staan. Hier komt dan wel een kleine kostenpost bij op omdat u nu in uw eigen app werkt, maar dit weegt op geen manier op tegen de hoge omzetprovisie die u anders kwijt bent. Helemaal rechts in de tabel kan u perfect zien hoe snel de besparing oploopt.

Combinatie Restaurapp & Thuisbezorgd

Omzet via Thuisbezorgd Omzet via eigen Restaurapp Totale kosten Besparing
€3.500 €1.500 €496 €104
€7.000 €3.000 €916 €284
€17.500 €30.000 €2.176 €824
€35.000 €15.000 €4.276 €1.724
€70.000 €30.000 €8.476 €3.524

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter en dan nemen wij graag contact met u op om de mogelijkheden voor uw restaurant te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!