Omzetgroei en klantenbinding met een horeca app in 2020

De vraag is altijd hoe je als restaurant kunt verbeteren en stappen kunt blijven maken. Hoe kun je het beste ondernemen in 2020? Hoe zorg je voor betere klantenbinding en wat zijn interessante middelen om je omzet te verhogen? Hoe zorg je voor een duidelijke visie voor je restaurant en ga je mee met de tijd? Hieronder lichten we toe hoe je met een horeca app omzetgroei kan realiseren en klantenbinding kan verbeteren.

96% van alle Nederlanders koopt online, voor € 23,7 miljard

Hoe zorgt een horeca app voor betere klantenbinding?

Een app betekent direct contact en interactie én je bent veel dynamischer in je marketing en klantenbinding. Met een app hoef je niet te wachten tot de klant de website zelf bezoekt, je kunt namelijk de interactie zelf opzoeken! Een app kan zien wanneer een klant in de buurt is en kan daarbij direct in actie komen.

Apps kunnen pushberichten sturen om je klanten aan te sporen om naar het restaurant te komen of een bestelling/reservering te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een pushbericht sturen met ‘Een gratis drankje bij je menu!’ of je kunt ze sturen als je een nieuw gerecht aan het menu hebt toegevoegd. Doordat pushberichten zo opvallend zijn, is de attentiewaarde van de consument groot.

Verhoog omzet en verbeter klantenbinding met een horeca app

Zo realiseer je omzetgroei met een app!

Heb jij een duidelijke visie voor je restaurant en ben jij compleet te onderscheiden van anderen? Als je weet hoe jouw restaurant zich kan onderscheiden in de zee van horecaondernemers én je hebt een goede horeca branding, dan ben je een koploper. Zorg dat je een beleving creëert voor jouw gast, binnen én buiten het restaurant. Jij bent ongetwijfeld een expert in sfeer brengen in jouw restaurant en een beleving geven voor jouw gast.

Wij merken echter dat restauranthouders het lastig vinden om dit te behouden zodra de gasten hun voet uit de deur zetten. Zo kun je onwijs veel doen met marketing, social media en je eigen website/eigen app.

Als je zorgt dat dit in jouw eigen huisstijl is met net zulke goede service en kwaliteit als in het restaurant, dan kun je daar enorm veel extra omzet uit halen. Zorg dat je vaste gasten via jouw bestelwebsite en app bestellen i.p.v. tussen partijen. Bij Restaurapp maken we jouw online tools compleet in jouw huisstijl én wij vragen 0% omzetprovisie, dus alle verdiensten zijn 100% voor jou. Door een app goed te gebruiken, ligt extra omzet voor het oprapen.

Ben je benieuwd naar een eigen app?