Een flexibele restaurant app, voor een vaste prijs!

Een eigen app laten bouwen voor je restaurant klinkt natuurlijk heel duur, maar dat hoeft niet! Restaurapp is een frisse, nieuwe bezorg app met grote ambities voor de toekomst. Restaurapp biedt je namelijk de mogelijkheid om gemakkelijk een eigen restaurant app samen te stellen. De app komt uiteraard met de naam van je restaurant, je logo en zelfs je eigen huisstijl kan doorgevoerd worden!

Elk bedrijf is uniek en vraagt dus altijd om een nét wat andere insteek in de app. Daarom hebben we bij Restaurapp een eigen vorm van maatwerk, het werkt vrij simpel: allereerst we bieden je een aantal verschillende modules aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een betaaloptie zoals iDeal of PayPal. Met deze verschillende modules vormen wij vervolgens je gepersonaliseerde restaurant app. Zo sluit je app altijd naadloos aan op al je behoeftes!

Nu komt misschien nog wel het mooiste: wij vragen geen percentage van je omzet in ruil! Waar aanbieders als Thuisbezorgd je exponentieel meer kosten zodra de omzet stijgt, heb je een eigen Restaurapp voor een vast maandbedrag. Sterker nog, als je voor een jaar vooruit betaalt spaar je nog meer uit. Met Restaurapp gaat je succes dus níét ten koste van je winst! Hoeveel kan dit jou schelen? Reken hier direct je winst uit.

Hoofdbanner Restaurapp met verschillende pagina delen van de app op iPhones

Maar wat kan de app allemaal?

Een feitje voor je: beeld stimuleert je verkoop. Onze restaurant app is dan ook erg visueel ingericht. De verschillende categorieën in het hoofdmenu kun je zelf van een geweldige foto voorzien en daarnaast kun je bij elk individueel product tot wel vier foto’s toevoegen!

Wil je extra ingrediënten toevoegen aan je pizza’s? Dat kan ook gewoon in de app. Je kunt precies bepalen welke extra opties je aan de verschillende categorieën toekent. Zo hoeven klanten niet telkens naar je restaurant te bellen voor dat extra schijfje ananas!

Je klanten krijgen binnen de app zowel de optie om hun bestelling te laten bezorgen als een optie om deze af te komen halen in het restaurant. Zo kunnen ze gemakkelijk zelf kiezen of ze op de bank blijven zitten of toch maar even de buitenlucht opzoeken.

Restaurapp geeft je alle ruimte om eigen aanbiedingen te bedenken en in te voeren, gewoon in de app. Heb je elke week dezelfde aanbieding? Of is er een speciale dag-aanbieding die je klanten écht niet mogen missen? Dan kan de app je klanten hiervan op de hoogte brengen door middel van een push-bericht. Daarin kun je zelfs nog onderscheid maken tussen afhaal- en bezorg-aanbiedingen.

Speciaal voor mensen die vaak dezelfde pizza bestellen hebben we een ‘Favorieten’ knop. Klanten kunnen dus hun lievelingsproduct in dit handige menuutje zetten. Nu hoeven ze niet meer bij elke bestelling te zoeken naar die ene overheerlijke pizza.

Even terugkijken hoe die lekkere pasta van de vorige bestelling heet? Ook dat kan in jouw nieuwe bezorg app! Klanten kunnen gemakkelijk hun complete orderhistorie bekijken. Je kunt instellen dat de klant een bepaalde periode na de order een vraag krijgt om een recensie achter te laten over je restaurant. Hier hebben wij een speciale recensie pagina voor ingericht in de app.

Op het moment dat je klanten de app opstarten krijgen ze direct te zien of je restaurant open is of toevallig net even gesloten is. De klant kan ook contact met je restaurant opnemen via de app, zo kunnen ze je bijvoorbeeld gemakkelijk bellen of mailen, het is net wat je liever hebt. De app kan de klant zelfs rechtstreeks naar je restaurant navigeren!

Een instinctieve web-omgeving!

Ook nog een website nodig?

De app staat, maar wat nu? Als Restaurapp willen wij natuurlijk door blijven groeien. We zullen de app dan ook nieuwe functies blijven geven en door ontwikkelen, maar daar doen we nog een schepje bovenop: Binnenkort kun je ook je website door ons laten bouwen! Een website kan je restaurant net dat zetje in de rug geven dat het nodig heeft. Je kunt je klanten dan bijvoorbeeld makkelijk laten reserveren en online bestellen bij je restaurant. Wij stomen op volle snelheid door met de ontwikkeling, dus hou de website goed in de gaten!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Restaurapp is live!

Maandenlang hebben wij gezwoegd om een restaurant app voor te creëren waar wij voor 110% achter kunnen staan. Dat moment is nu dan eindelijk daar, de app is live en we zijn begonnen om de eerste restaurants aan te sluiten!

Ook je eigen restaurant app?

Hebben we je interesse weten te wekken? Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij graag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw restaurant te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!