Restaurapp presenteert ‘Thuisbezorgd Killer’ op Winnovation 2017

Op 8 juni is het alweer tijd voor de volgende Winnovation en dit jaar zal Restaurapp aanwezig zijn!

Elk jaar organiseert Hogeschool Windesheim een groots evenement: Winnovation. Dit is waar studenten en bedrijven hun ideeën en concepten tonen aan de wereld. Het is een ontzettend leuk evenement met hapjes, drankjes en allerlei interessante stands met nieuwe innovatieve projecten. Het allerbest: De entree is gratis!

Restaurapp zal dit jaar ook met een eigen stand aanwezig zijn op Winnovation en we zijn van plan om het groots aan te pakken! We willen jullie daarom van harte uitnodigen om langs te komen. Op het evenement zullen wij demo’s geven van onze app, u vertellen over de toekomstvisie die wij hebben voor ons product en daarmee natuurlijk ook onze plannen om de app steeds beter en groter te maken.

Mis deze kans niet om ons team te ontmoeten en eens in een open setting te bekijken wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen! Wij zullen inschrijfformulieren aanwezig hebben en bieden iedereen die zich op Winnovation inschrijft de eerste 3 maanden Restaurapp gratis aan!

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor onze stand, neem hieronder alvast een kleine ‘sneak peek’ van wat u te wachten staat!

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram!