Jouw eigen gratis bezorg- en afhaalwebsite

Iedereen wordt zwaar getroffen door het virus: COVID-19. De horecaondernemers moeten verplicht hun deuren sluiten. Afhalen en bezorgen is nog wel toegestaan. Wij zijn er voor jou, zeker in deze moeilijke tijden.

Wat betekent dit voor jou?

Jij krijgt van ons jouw eigen bezorg- en afhaalwebsite drie maanden gratis. Zo kan jouw klant weer genieten van jouw eten en loop je geen omzet mis.

Je zit niet vast aan een contract: na drie maanden kan je je abonnement zo weer opzeggen. Besluit je toch om de website te behouden? Dan is je abonnement alsnog maandelijks opzegbaar. Jij hebt zelf de touwtjes in handen.

Wij zorgen er voor dat je website binnen één werkdag online staat. Wij hopen dat we jou op deze manier kunnen steunen in deze moeilijke tijden. Samen staan we sterker.

Bestel website

1,95per dag
  • Jaarlijkse of 3-maandelijkse facturatie
  • Maandelijks opzegbaar
  • Binnen 1 werkdag online

App

+0,50per dag
  • Jaarlijkse of 3-maandelijkse facturatie
  • Maandelijks opzegbaar
  • Binnen 2 weken in de app store

Wie zijn wij?

Wij zijn Restaurapp. Wij ontwikkelen apps en websites voor horecaondernemers. Hun klanten kunnen via deze website en app bezorgen of afhalen. Wij staan voor transparantie, kwaliteit en innovatie. Wij zijn eerlijk over onze prijzen, investeren in kwaliteit en zoeken altijd naar de nieuwste oplossingen voor horecaondernemers.

Binnen één werkdag je gratis bestelwebsite online?

De bestelwebsite is gratis te gebruiken gedurende de eerste 3 maanden.
Nu inschrijven

Veel gestelde vragen

Je kan gemakkelijk je eigen bezorg- en afhaalwebsite bij ons aanmaken. Vul dan dit formulier in. Wij nemen dan contact met jou op over het live zetten van je website.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de website binnen één werkdag online staat, zodat je zo min mogelijk omzet verliest.

Ja! Jij kan na drie maanden de website kosteloos opzeggen. Je zit niet vast aan een contract.

Al onze diensten zijn overigens maandelijks op te zeggen. Ook als je na drie maanden besluit te gaan betalen voor je bestelwebsite, zit je nergens langdurig aan vast.

Zeker, wij bieden ook een tool aan die je kan toevoegen aan je eigen website. Hiermee integreren we de bestelmodule op je bestaande website. Zo kun je ook op je huidige site de bezorg- en afhaalfuncties toevoegen. Wens je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Besluit je om je afhaal- en bezorgwebsite te behouden? Het basistarief voor een abonnement op de website is €1,95 per dag of gemiddeld €59,31 per maand. Meer informatie over de prijzen van ons platform kun je hier vinden.

Je kunt altijd contact opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: (085) 303 76 46
E-mailadres: contact@restaurapp.nl

Of vul dit contactformulier in.