Jouw eigen app,
zonder 13% omzetprovisie!

Screenshot homepagina app van Restaurapp

Op zoek naar een thuisbezorgd alternatief?

Op zoek naar een thuisbezorgd alternatief, maar wil je niet vastzitten aan 13% commissie per bestelling? Met Restaurapp kun je kiezen voor een eigen app en/of een eigen bestel website voor je restaurant voor een vast bedrag! Wij vragen 0% omzetprovisie, geen opstartkosten en een vast maandbedrag, geniet daarbij volop van je eigen hard verdiende omzet!

Icoon geanimeerde handen die schudden

Thuisbezorgd focust zich slechts op de consument, wij focussen ons echter op de relatie tussen het restaurant en de gast.

Icoon geanimeerde mobiele telefoon/tablet

Wij bieden jouw eigen app in de Appstore. Wij zijn dus geen centrale app waar al je concurrenten ook instaan.

Icoon geanimeerde prijslabel dollar teken

Wij vragen 0% omzetprovisie, geen opstartkosten en een vast maandbedrag!

Toenemende kosten bij Thuisbezorgd

Thuisbezorgd rekent omzetprovisie bij elke bestelling die jij binnenkrijgt en klaarmaakt. Dit betekent dat als je een hogere omzet hebt, je ook enorm veel af moet staan. Het begon ooit met 6% afstaan op elke bestelling die je maakt. Ondertussen zit Thuisbezorgd op 13% omzetprovisie, tot grote ergernissen bij hun klanten. Wij hebben al veel horecaondernemers gesproken die er zeer ontevreden over zijn en opzoek zijn naar een alternatief voor Thuisbezorgd.

Daarom hebben wij gelijk een ding vastgesteld: wij zullen nooit omzetprovisie rekenen en wij willen absoluut geen wurgcontracten. Bij Restaurapp staan we er op dat het maandbedrag vast staat en dat al onze diensten maandelijks opzegbaar zijn. Hoewel wij er absoluut zeker van zijn dat je zodra je een prachtige eigen app van ons hebt je niet meer zonder wilt!

Screenshot Restaurapp home page in lightmode en darkmode

Waarom is een eigen app interessant?

Veel van je vaste klanten bestellen nu waarschijnlijk via Thuisbezorgd. Op elke bestelling die de vaste klant maakt, moet jij een deel afstaan aan Thuisbezorgd. Deze vaste klanten kun je echter ook naar je eigen app toe trekken, want dan hoef je niet elke keer die 13% af te staan. Alle verdiensten zijn dan helemaal voor jezelf! Je uitstraling neemt ook flink toe, omdat jouw eigen restaurant app volledig in jouw huisstijl kan. Je hebt in je eigen app jouw logo, kleurstelling, sfeer en gerechten met afbeeldingen. We houden de app ook altijd up to date, dus je kunt altijd profiteren van nieuwe features die we toevoegen aan de app.

Moet ik compleet stoppen met Thuisbezorgd?

Wij krijgen deze vraag erg vaak en wij hebben daar altijd een vrij duidelijk antwoord voor. Wij vinden namelijk dat je niet meteen compleet moet stoppen met Thuisbezorgd, omdat het wel veel omzet binnen brengt. Thuisbezorgd is erg goed voor nieuwe omzet, omdat veel potentieel nieuwe klanten de app op hun telefoon hebben.

Thuisbezorgd kun je echter gebruiken als een marketingmachine voor je eigen restaurant app. Je kunt mensen naar je eigen app toe trekken door folders met een aantrekkelijke actie bij de bestelling toe te voegen. Nederlanders zijn gek op acties en kortingscodes, dus zo kun je werken aan klantenbinding. Hier kunnen wij jou uiteraard in adviseren en mee helpen!

Reken het verschil zelf maar uit!

Door onderstaande rekentool kun je als restauranthouder berekenen hoeveel je met je eigen app bij ons, het thuisbezorgd alternatief, kunt besparen. Bij ons staat het bedrag per pakket vast en dit kan niet zomaar verhoogd worden. Ga aan de slag en bereken wat je kunt besparen door te kiezen voor het thuisbezorgd alternatief.

%

Wij slaan deze gegevens niet op. Ze worden veilig bij u in de browser berekend en komen nooit in onze handen!Hoe maken wij deze berekening?

Hoe we de berekening maken is vrij eenvoudig:

  • Hoeveel commissie zou u normaal gesproken betalen bij Thuisbezorgd?
  • Wat zijn te totale kosten in de nieuwe situatie, oftewel commissie Thuisbezorgd opgeteld met de maandkosten van Restaurapp?

Trek deze twee van elkaar af en u heeft een mooie vergelijking waaruit blijkt dat het enorm voordelig kan zijn om uw eigen app in de lucht te hebben!

Ik ben geïnteresseerd!

Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden voor jouw restaurant te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter.