Transparantie voorop: altijd een vastbedrag, geen omzetprovisie

Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Bij ons betaal je geen opstartkosten en geen commissie over je omzet. Je abonnement blijft maandelijks opzegbaar.

restaurant app menu screenshot

Restaurant app en bestelwebsite

Restaurapp ontwikkelt restaurant apps en bestelwebsites voor horecaondernemers. Ben je nieuwsgierig naar hoe de app of website eruit ziet? Bekijk hier onze demo.

Het basistarief is €1,95 per dag voor een restaurant app óf bestelwebsite als je een jaarlijks abonnement afneemt. Je betaalt dan €2,45 voor een app en website samen.

Het basistarief een 3-maandabonnement is €2,50 euro per dag voor een restaurant app óf bestel website. Je betaalt €3,00 euro per dag bij een 3-maandabonnement voor een website én app samen.

Facturatie per jaar, of 3-maandelijks

Om de boekhouders gelukkig te houden, bieden we de keuze voor jaarlijkse facturatie of facturatie per 3 maanden. Als je kiest voor jaarlijkse facturatie betaal je een lager tarief. In beide gevallen zijn onze diensten maandelijks opzegbaar. Heb je gekozen voor jaarlijkse facturatie maar wil je bijvoorbeeld na 6-maanden stoppen? Geen probleem, storten we de andere 6 maanden weer terug.

Innovatie zit in onze genen

Het nadeel van eenmalig een app of bestel website laten ontwikkelen, is dat het een dure investering is. Als je app eenmaal opgeleverd is, kijkt er daarna niemand meer naar om. Updates worden niet uitgevoerd, er worden geen nieuwe functionaliteiten gecodeerd. Wil je dat wel, dan zit je al gauw aan een duur onderhoudscontract vast.

Daarom ervaren veel horecaondernemers dat een ‘software-as-a-service’ oplossing voordeliger is. Wij onderhouden de app en zorgen ervoor dat deze altijd up-to-date is met de nieuwste eisen van Google en Apple. Ook zijn wij constant bezig om nieuwe features te ontwikkelen. Omdat we dit collectief doen, kunnen de kosten per restaurant laag blijven.

Ik ben geïnteresseerd!

Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden voor jouw restaurant te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter.