Maak nu kennis met ons referral programma!

Vanaf heden bieden we een nieuw concept aan: het referral programma! Onze beste klanten komen via onze bestaande klanten. Daar zijn we ontzettend blij mee! We vinden dat we daarom wat moeten teruggeven aan iedereen die ons introduceert bij potentiële nieuwe klanten. Dit hebben we uitgewerkt in een Restaurapp referral programma! Alle voordelen voor het aandragen van nieuwe klanten op een rijtje. Lees hieronder hoe dit werkt.

Hoe werkt het?

Vanaf nu hebben we een programma ontwikkeld die onze klanten beloond die ambassadeur van Restaurapp zijn en actief nieuwe klanten bij ons introduceren. Elke klant die actief een nieuw restaurant bij ons aandraagt die klant wordt, ontvangt 2 gratis maanden op het lopende abonnement. Deze 2 maanden zullen direct in werking treden nadat het abonnement van het aangedragen restaurant van start gaat.

Wat wordt er van mij verwacht?

Word ambassadeur van Restaurapp en communiceer de toegevoegde waarde van ons bedrijf! Heb jij een groot netwerk? Ben je bekend met restaurants? Of ken je de juiste personen die werkzaam zijn binnen deze restaurants? Breng ze dan nu op de hoogte van hetgeen Restaurapp voor jouw restaurant betekent! Introduceer ze met alle mogelijkheden van Restaurapp of breng ze in contact met ons! Het aangedragen restaurant hoeft enkel aan te geven dat ze via jou bij ons terecht zijn gekomen. Zodra de overeenkomst ondertekend is en het maandelijkse abonnement gaat lopen, krijg jij een korting van maar liefst 100% voor 2 opeenvolgende maanden op je totale abonnement.

Is het afhankelijk van het type abonnement?

Wij zien de waarde van onze klanten en de wijze waarop zij als ambassadeur te werk gaan. Daarom willen wij elke vorm van inspanning belonen! Het maakt ons niet uit welk type abonnement het aangedragen restaurant gaat afnemen of welk abonnement je zelf hebt. Wij belonen iedereen op dezelfde wijze om zodoende samen zo veel mogelijk restaurants te helpen met de software van Restaurapp. Samen groeien we verder! Spread the Restaurapp love!