De iOS Demo App staat in de App Store!

Download nu onze demo app!

Tot ons genoegen kunnen wij u meedelen dat vanaf vandaag de iOS demo app beschikbaar is in de App Store! Vorige week hebben wij de app aangemeld bij Apple en vanmiddag kregen wij te horen dat deze is goedgekeurd!  Dit betekent dat iedereen met een iPhone of iPad de demo app nu kan bekijken! De app is uitgerust met een voorbeeld restaurant thema, hier is voor gekozen om ervoor te zorgen dat u echt een compleet plaatje te zien krijgt.

Nou zien wij de vraag al aankomen: Maar hoe ver is de Android app dan? Die is hard onderweg. Sterker nog, die willen we komende maand live hebben. Google is veel sneller in het verwerken van apps in hun Play Store, dus dit zal gelukkig ook niet lang op zich laten wachten.

We gaan vanaf komende week in gesprek met verschillende restauranteigenaren om de eerste apps uit te rollen en echt in gebruik te laten treden. Wij zijn extreem blij en trots dat we dit punt bereikt hebben en kunnen niet wachten om de eerste restaurants te verblijden met een gloednieuwe app voor hun restaurant.

Restaurapp - Uw eigen restaurant app voor een vaste prijs!

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram!