Aanbiedingen met bezorgprijs en afhaalprijs!

In de laatste maanden zijn we met een testpanel om de tafel gaan zitten over mogelijke aanpassingen of toevoegingen, één van de onderwerpen was aanbiedingen. We kregen vaak te horen dat ze bij Thuisbezorgd geen onderscheid kunnen maken tussen de actie prijzen op bezorg- en afhaal niveau. In reactie hierop hebben we dan ook besloten om dit toch in de eerste versie van Restaurapp te verwerken.

Via het meegeleverde beheerpaneel kunt u, als eigenaar, straks gemakkelijk zelf speciale acties toevoegen, aanpassen of verwijderen. Daarbij maken we onderscheid tussen de volgende types:

  • Een aanbieding op een specifiek product
  • Een aanbieding op een gehele categorie

Vervolgens geeft u uw tijdelijke acties een bezorg- en afhaalprijs. Beide prijzen worden duidelijk getoond in de app, zodat ook de klant direct weet waar hij aan toe is!

Aanbiedingen en Kortingen

Naast de aanbiedingen bieden we u ook de optie om de klant gebruik te laten maken van kortingscodes. Dit kan zowel in de vorm van een vast bedrag als een percentage van de prijs van de bestelling. U geeft de code mee aan de klant en deze kan hem vervolgens gemakkelijk invoeren in de winkelwagen!